Autarkia Nieuws


Volg ons op
Bookmark and Share
Home   |   Contact  |   Route  |   Agenda  |   Openstelling
Bezoek ook eens onze
Ons Winkeltje  |   Workshops  |   Arrangementen  |   Culinair
Autarkia
Paddenstoelen
Permacultuur tuin
Arrangementen!

U bevindt zich hier:

Arrangementen


Rondleiding Autarkia Rondje Autarkia Arrangementen Regio Links

  
Bedrijven in de omgeving

Het grote natuurgebied de Maashorst is gelegen in de gemeentes Bernheze, Uden en Landerd en Oss. Hier vindt u de Streekproducten van de Maashorstboeren.   Mastworp fietsverhuur, dé fiets, tandem & mountainbike verhuurder van Uden en omstreken.  Voor avontuurlijke, hilarische, competitieve, gezellige uitjes voor jong en oud.  
Voor gezellige Solextochten op de originele oldtimers.   U kunt een gezellig dagje doorbrengen bij de familie Bens met o.a. boerengolf en een huifkartocht.   Kom genieten van onze thee met zoete en hartige lekkernijen.  
Voor spannende speurtochten van ongeveer 2,5 uur.   Geniet van het gebied rond de Maasmeanders.   Wilma Toonen van de Schaijkse slijterij Gall & Gall is een verkooppunt van het bijzondere Shiitakebier.  
 
Keurslagerij Van Kraaij, ambachtelijke producten, de verste ingrediënten, de beste kwaliteit!   Landwinkel Spierings is hét adres voor de kwaliteitsbewuste liefhebber van seizoensproducten uit de regio.    
Speciaalbier brouwerij Oijen, heeft ons heerlijke Shiitake-bier gebrouwen op de traditionele ambachtelijke wijze, dus volgens oude receptuur.   Mandala’s zijn eeuwenoud en je vindt ze terug in alle culturen.
Het mandalatekenen geeft ontspanning en rust waardoor lichaam en ziel in balans komen en is voor jong en oud leuk en inspirerend. 
Herborist, natuurgeneeskundig therapeut en Sabaaydi masseur. Voor een leuke leerzame kruidenervaring.  Artisan Decoratieven

Artisan Decoratieven
Ht adres voor decoratieve objecten en creatieve oplossingen op maat!
Al jaren een vertrouwd adres voor: Decoratieven in allerlei soorten en maten Maatwerk en speciale projecten Allerlei werkzaamheden en aanpassingen in en om uw huis Kleine reparaties of aanpassingen aan uw camper of caravan
Goed advies, frisse ideen en bijzondere oplossingen, voor bijvoorbeeld indeling, verbouwing, enzovoort,
vooral in situaties waar een ander zegt "d kan nie"