Autarkia Nieuws


Volg ons op
Bookmark and Share
Home   |   Contact  |   Route  |   Agenda  |   Openstelling
Bezoek ook eens onze
Ons Winkeltje  |   Workshops  |   Arrangementen  |   Culinair
Autarkia
Paddenstoelen
Permacultuur tuin
Arrangementen!

U bevindt zich hier:

Autarkia


Onze plannen Gedachtenkronkels Blotevoetenpad Jeugd - Schoolprojecten - Studiemateriaal - Vrijwilligers Foto's Autarkia Nieuws!

  
Vrijwilligers


Wie wil er mee helpen ???


Opbouw en onderhoud Autarkia

Wij zijn zeer blij met onze vaste vrijwilligers Angèla en Martha. Ze hebben al heel wat uurtjes op Autarkia in de tuin gewerkt en ons geholpen bij de vele bijkomende projecten. Allebei hebben ze de Introductiecursus Permacultuur gevolgd en brengen de opgedane kennis bij ons in de praktijk.

Vrijwilligers gevraagd voor volgende projecten!

Er is erg positief op het Heggenproject gereageerd door de scholen en er is dus met man en macht aan deze heg gewerkt.
Met behulp van verschillende enthousiaste vrijwilligers, hebben we de kinderen kunnen begeleiden met het planten van de heg en er tegelijkertijd door de kennismaking met Autarkia een leuk en leerzaam geheel van kunnen maken.

Gezien het enthousiasme van de schooljeugd en de leerkrachten willen wij het niet bij dit ene project laten. Hoe of wat is nog compleet onbekend, maar dat er een vervolg komt met de jeugd, is wel zeker.

Om al die mankrachten een beetje te sturen, zoeken wij hulp van en door liefhebbers, welke ons project een warm hart toedragen. Aangezien wij dit hele educatieve gedeelte graag kosteloos voor de scholen willen houden, zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers om hier aan mee te helpen, om samen met ons en de leerkrachten, de leerlingen te begeleiden bij eventuele projecten.

Dus, als bovenstaand plan u aanspreekt, en u hebt interesse, om af en toe bij ons groepen kinderen (mee) te begeleiden, neem aub even contact op met ons via mail of telefoon.
Vrijwilligers zijn dus altijd nodig!
Artisan Decoratieven

Artisan Decoratieven
Ht adres voor decoratieve objecten en creatieve oplossingen op maat!
Al jaren een vertrouwd adres voor: Decoratieven in allerlei soorten en maten Maatwerk en speciale projecten Allerlei werkzaamheden en aanpassingen in en om uw huis Kleine reparaties of aanpassingen aan uw camper of caravan
Goed advies, frisse ideen en bijzondere oplossingen, voor bijvoorbeeld indeling, verbouwing, enzovoort,
vooral in situaties waar een ander zegt "d kan nie"