Autarkia Nieuws


Volg ons op
Bookmark and Share
Home   |   Contact  |   Route  |   Agenda  |   Openstelling
Bezoek ook eens onze
Ons Winkeltje  |   Workshops  |   Arrangementen  |   Culinair
Autarkia
Paddenstoelen
Permacultuur tuin
Arrangementen!

U bevindt zich hier:

Autarkia


Onze plannen Gedachtenkronkels Blotevoetenpad Jeugd - Schoolprojecten - Studiemateriaal - Vrijwilligers Foto's Autarkia Nieuws!

  
Onze plannen


Autarkia zal nog lang moeten groeien


Autarkia wordt een project met een lange aanlooptijd, want sowieso heeft alles zijn tijd nog nodig om te groeien. Niet alleen de bomen, de struiken en de paddenstoelen, maar ook al onze plannen en ideeën zullen zonder twijfel blijven groeien. Als we geluk hebben kunnen we op den duur voor een gedeelte onze kost verdienen in Autarkia, door de opbrengst van de paddenstoelen, rondleidingen, ons blotevoetenpad, het geven van workshops, eventueel verkoop van andere streekproducten, noem maar op, ideeën genoeg, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van wat ter plaatse toegestaan zal worden.

Ons Blotevoetenpad is volop in gebruik. Het is geen pad voor lange wandelingen, maar het geeft u een zalige gevoel, om in alle rust de vele verschillende prikkelingen voor uw voeten te beleven.
Als het iets kan, geven wij onze rondleidingen door de Shiitake-kwekerij en de Permacultuurtuin ook het liefst op blote voeten, hiermee krijgt iedereen al een veel nauwere band met de natuur en kijk je tijdens de rondleiding al meteen met andere ogen naar alles.
Artisan Decoratieven

Artisan Decoratieven
Ht adres voor decoratieve objecten en creatieve oplossingen op maat!
Al jaren een vertrouwd adres voor: Decoratieven in allerlei soorten en maten Maatwerk en speciale projecten Allerlei werkzaamheden en aanpassingen in en om uw huis Kleine reparaties of aanpassingen aan uw camper of caravan
Goed advies, frisse ideen en bijzondere oplossingen, voor bijvoorbeeld indeling, verbouwing, enzovoort,
vooral in situaties waar een ander zegt "d kan nie"